TERMENI SI CONDITII
 
 
Accesarea si Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.sanitas-construct.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.
S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.
S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile nu sunt afisate, difera in functie de cursul BNR.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi tip de serviciu cu care s-a facut expedierea. S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,  folosite etc.
 
 
Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect , impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  

 
 

Politica de confidentialitate


S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C.SANITAS CONSTRUCT S.R.L nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 
 
Copyright © 2008-2017 S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L.  Toate Drepturile Rezervate.